2013-04-30
 21:52:53

Mumford &Sons: Live Stockholm, Annexet


Tre videos från konserten. 
Inte riktigt sådär helgrym på att filma. Skakigt, snett och mitt i låtarna!
Men det blir bra ändå.



2013-04-30
 21:45:00

Pussy Galore


Från OPI Bond Girls kollektionen.
    Ett ljusrosa liquid sand lack, med rosa skimmer/glitter. Bra formula, lätt applicerat &oerhört fint!

 
 
2013-04-28
 23:16:00

2013 minus 1995


I fredags påbörjade jag mitt nittonde år, det vill säga, jag fyllde arton år.
      Har varit den som inte alls såg det stora i att fylla arton, inte ansåg att man fick så mycket rättigheter, möjligheter och frihet. Kan kort och gott säga att den åsikten ändrades ganska fort när det väl närmade sig. Bara den lilla saken att jag har kontroll över sjukanmälningarna till skolan.
     Bjuder på lite bilder från firandet, som skedde både fredag och lördag. Har dock varit usel på fota, så får återberätta en del i ord.

 

Fredag.
Tacos &sedan Challange för att se treorna dansa och ha en trevlig natt.
De fyra bilderna nedan har jag lånat av Sara Skoglund.

Moa, Sara &jag.

Väskan ville inte riktigt, så fick laga den. Med nål &tråd. Sjukt fult blev det, men ingen såg ändå.

Moa &Linn.

Sara och Alex.
 
Lördag. Firades av familjen &Jacob på morgon. Smörgåstårta &tee till frukost, samt presentöppning.
Så småning om dök en del dansare upp. Felicia Goossens, Rebecka Wikström, Sanna Markström, Malin Bergdahl, Lina Jonsson och Julia Sandström. Fikade, pratade och njöt av det goa sällskapet. Fick vid detta tillfälle också öppna presenter.
Till sist dök Jacobs familj upp. Mamma, pappa och syster. Tog emot fina gåvor även vid detta tillfälle.
När klockan närmade sig tjugo tog jag och Jacob oss till Emelie för ett överraskningsfirande. Fick stiga in i ett hus fyllt av läskig musik och guidande lappar. Lättskrämd som jag är så var jag ärligt rätt så rädd. Blev jag till sist överraskad med gratulationer från Emelie, Lina B, Sam &Elin. Riktigt mysig kväll blev det!

En del av de presenter jag fick. De presenter som inte är fotade är absolut inte mindre omtyckta, så ingen får för sig något sådant töntigt.

Mamma gjorde ett fantastiskt blomarrangemang med pärlor och hela kittet!


2013-04-16
 19:33:42

Go'sak!


Bakade en hallon och jordgubbspaj. Mammas recept, fantastiskt god!
 
Angående videosarna från föreställningen Attention must be paid, så kommer dom upp kanske nästa vecka eller då nästa vecka på grund av att jag ännu inte har tillgång till dem.

1800-talets litteratur blir dagens pluggning, då prov sker imorgon. Känns inte sådär jättelovande, förstår mindre än hälften och glömmer bort vad jag läser. Det får helt enkelt gå som det går, provet kom trots allt lite hastigt enligt mig.
 
2013-04-14
 18:08:31

Resande katt

 
Fick sällskap när resväskan packades upp igår kväll.
 
 
2013-04-14
 17:44:30

Mumford &Stockholm

 
Hemkommen från Stockholm.
     Onsdag: Mumford and Sons live, i Annexet. Torsdag: Besökte House of Shapes &shoppade på Söder. Fredag: Shoppade längs drottninggatan &där i närheten.

Detta är ett sådant tillfälle då det känns besvärligt att formulera sig med ord. Detta är ett sådant tillfälle då orden inte riktigt räcker till. Men jag tar det kort och gott, och sedan får ni helt enkelt förstå att jag med andra ord känner massvis om denna resa.
 
earvid @instagram. Klickbara bilder.
1. Påbörjat köandet @lindholmelin @jborlin. 2. #mumfordandsons #heljäklataggade #kallt #som #tusan #köar.
3.MUMFORD INOM FÅTAL MINUTER! #mumfordandsons #music #heltgalet.
4. En fika såhär på kvällskvisten @lindholmelin och Elin Olofsson. #fika #stockholm #chailatte.
5. Shoppat som en gud. #onceinalifetime #yolo #stenriksåklart.
 
I väntan på spelningen.
 
Förband.
Half moon run.
Mystery jet.

Mumford and Sons. åh min skapare så fantastiskt.
First aid kit gästspelade under konserten.
Half moon run. Mystery jet. First aid kit. Mumford and Sons.
Sinneseufori!
 
2013-04-09
 16:41:16

Det där halvåret som sprang


Inom kort tar jag min blommiga resväska &svarta ryggsäck på resa till huvudstaden.
      Det var nyss ett halvår till denna resa, åtminstone känns det så. Tiden har minsann gått i ultra tempo, och ikväll beger jag mig tillsammans med Jacob &Elin. Fantastiskt kul ska det bli!
     Mumford and Sons. Besöka House of Shapes. Strosa runt på stadens gator, i hopp om att hitta något tjusigt att ta med sig hem, och om inte annat, må gott.
 
Övervinner min kräsenhet och rädsla för att bära färger, olika färger, eller liknande färger som inte är svart, tillsammans. Det är ju faktiskt inte fult, eller fel, bara jag som töntar mig. En mörklila klänning jag trivs som en gud i, tillsammans med ett par svarta strumpbyxor och mina lila dr. martens, bär jag ikväll. Det blir finemang!
 


2013-04-06
 00:39:17

Väggen

 
En förändring.
 
Före. (gammal bild).
 
Efter.

Personligen tycker jag det blev till det bättre. Skulle dock vara kul att fylla de tomma ramarna, men har tyvärr inte nog med bilder, så jag gav ett tappert försök till något estetiskt.
       Blommor i rummet ger en oerhört härlig känsla må jag säga.
 
 
2013-04-04
 02:49:50

Pastarosor & en cheesecake

 
Igår natt lovade jag mig själv att ta hur lång sovmorgon jag vill, men inte längre än till klockan tolv. Kanske en aning ologiskt, men personligen tyckte jag det var en bra deal. Vaknade hur som helst 11.56, av egen maskin.
       Dagen har bestått av en oerhört slapp och ovettig förmiddag, å det må va. Tog mig så småning om en välbehövlig dusch, slängde på mig ett nyköpt linne och valde att bära röda läppar för kvällens fika med Felicia.
 
Åt en fantastiskt god middag idag. Lillasyster Sofia hade lagat vegetariska pastarosor. Färska pastaplattor fyllda med mozzarella, färskost, paprika, svartpeppar, oregano och lite basilik och med en tillhörande sås av krossade tomater, chilisås, grädde och salt. Rekommenderas! Även om min bild kanske inte får det hela att se jätteaptitligt ut.
 
2013-04-03
 01:36:11

Randiga blommor

 
Passar på att återhämta mig från företagsföreställningen. Stiger upp i lagom tid, lägger mig inte allt för sent (blir väl dock en del undantag), äter lite när jag vill, njuter av solen och livsglädjen, försöker ta igen en del umgänges tid med familj och vänner och ser fram emot årets hittils riktigt braiga planer.
 
Påbörjade två nya hattboxar idag. Återstår att se när jag har tid och ork för att färdigställa dem.