2011-10-20
 20:50:51

Young talent


Boktjuven och historieboken, blir nog en trevlig torsdagskväll. Nödvändig åtminstone.
Sånglektionerna är hjälpfulla och väl uppskattade påtal om torsdagskväll. Jag har egentligen inget speciellt att skriva, utan jag vill dela med mig av min systers talang. Lyssna och njut!





2011-10-18
 00:22:40

Roboten


Lite pulver
Lite vatten
Lite mjölk
in i mikron sisådär en och en halv minut
En skvätt grädde
Hassel -och valnötter
= Min kväll är god. Välling är mums.

Isola och lillasyster är gulliga. Just deal with it.







2011-10-12
 21:47:17

Oh yes


Vi dansade, vi filmade. Förmodligen den sista videon av denna dans på ett tag, eftersom vi endast kommer träna igenom den. Ni är förmodligen ganska less på att se samma dans om och om igen, but my careface...  is my careface. Njut, riktigt mycket.

Nu mitt folk, ska jag stretcha och dricka te med Zäg.




2011-10-12
 20:58:30

Slemmy & Mr. Pregnant


Jag tycker verkligen om choklad, påtal om ingenting.
Min vardag är sig lik, men samtidigt motsatsen. Jag har börjat få tillbaka koncentrationen, aAAaAmazing. Det är väldigt frustrerande att inte kunna fokusera och koncentrera sig, som att allt bara svävar omkring. Kanske beror det på dåliga sovrutiner -Ja, jag tycker om att upprepa mig, och all den fysiska träningen?

Måste passa på att tacka min vän Jack: My Little Ponny Friendship is magic, hur grymt är inte det? Helt jättegrymt!

Some cute pictures and en video. Torr humor efter danslektionen och en ny hit by Rebecca!




2011-10-05
 20:32:42

Radio Protector


Dans, dans och åter dans.
Jag och Emelie dansade till klockan arton i tisdags. Vi skapade varsitt solo, samt utökade koreografin. Äntligen är den klar och nu återstår en heldel träning. Jag och Emelie hade aldrig träffats innan vi började i samma klass och nu har vi skapat en koreografi tillsammans. Ibland får man vara stolt.

Balettlektionerna har helt klart blivit något jag nuförtiden ser framemot. Vi har alla utvecklats och det är verkligen kul att lägga märke till det redan nu. Jag bjuder på en video vi spelade in efter lektionen. Vi är minsann heta i våra dräkter.








Musikarna ordnar planer som resulterar i att alla våra teoretiska lektioner utgår på torsdag och fredag. Detta innebär att vi börjar dagen med dans och slutar dagen med dans. BÅDA DAGARNA!

Nu måste jag verkligen slutföra lite skolarbeten och sedan ska jag och Rebecca sova, i rimlig tid.

2011-10-02
 01:44:38

"Vakenhetsanledning"


Toastädning, vika tvätt och tvätta, samt dammsuga började min lördag med. Nu är ni minsann avundsjuka. Dock är jag den typen som inte tycker det är speciellt jobbigt med sådana sysslor. Det kan faktiskt ha sina fördelar! Jag har även målat min dörr med skoltavlefärg. Ja, jag tycker det är häftigt att kunna rita och skriva på dörren för att sedan kunna torka bort det.
Min mor lagade laxplanka till middag, och det var minsann ingen liten portion mat. Jag kröp mig fram efter det! Otroligt nog lyckades jag trycka i mig marabou bara ett litet tag efter. Och där blev det lite dubbelmoral. Vi, jag och mamma och lillasyster, spelade alfapet. Isola gjorde oss även sällskap och jag vann!

Imorgon har jag dans och det kommer bli grymt som vanligt. Sedan gott folk, ska jag äventyra med en galen en. Det kommer bli en riktigtriktigt bra söndag. 







2011-10-01
 00:11:08

Lugia


Tillsammans med min dansande klass och vår lärare har vi skapat något helgrymt. Vi är nog genialiska. Det kommer bli mäktigt och vackert. En eller kanske fem fåglar i vattnet, lätta och sega. Lätta och flygande. Men även jordnära, eldiga och stora. Dansare. Att vi sedan ska utföra denna magi till den underbara låten Lugia's song gör det hela fulländat. Ni vill inte missa detta, och därav rekommenderar jag att ni håller schemat ledigt i december eller bokar in er den 12 november till Novembermörkret i Skellefteå, eftersom vi kommer uppträda där.

http://www.youtube.com/watch?v=mG57tjQTtBY