2012-03-27
 22:09:17

Läppstift i rynkorna



14.00 tog skoldagen slut. 20.46, ungefär, kom jag hem.
Dans efter skoltid och sedan tog vi del av musikarnas musikcafe.

Imorgon åker jag tillsammans med dansarna och musikarna, samt andra linjer, till Kåbdalis. Snowboard, mat& helhärligt umgänge.

Feta freder!

2012-03-26
 22:36:40

Muterad leflexvläst


Jag gick med Bubbi-Isolas till verkstaden och målade longboarden. Det gick tametusan bra! Lyckades skugga med kletig färg, och jag är dålig på sådant. Och sedan flaxade massa ideer in i huvudet medans jag telefonade med Jacob. Grundmotivet lär utvecklas. En mutation.

Jag pratar vackert.


2012-03-26
 22:29:19

En skeptisk form


Jag tror att jag i samband med julafton nämnde en tecknarkurs. Det är nämligen så att jag för några veckor sedan började en tecknarkurs som mina föräldrar anmälde mig till, en julklapp med andra ord.
Jag var skeptisk de första lektionerna. Jag kände inte riktigt motivationen för att spendera två och en halv timme, kvällstid, på en torsdag åt att rita grunder.
Idagsläget har jag dock en positivare inställning, eftersom jag ser utveckling och måste medge att det har varit lärorikt att se vardagliga former på ett mer "naket" sätt, så "självklart".

Har inte använt mig av kol någonsin, så långt jag kan minnas, och därav har det varit en utmaning att lära sig hantera materialet.


Blyerts.

Kol.

Kol.


2012-03-22
 17:13:43

Helium lakan


Trots min tidsoptimism med matematik pluggandet så genomförde jag provet idag, som planerat, och det kändes faktiskt bra. Fett Emmy. Modern lektion med Patrik, sedan balett med Denes. Jag var ganska ordentligt trött, men även det gick bra. Tjockt Emmy.
Kvällen kommer bestå av att teckna och slutföra en rapport om adoption.

Igår fick jag finfint impuls besök. Herr Börlin steg in i vår lya.



Imorgon dansar jag och töserna efter skoltid, koreograferar& kläcker ideer. Vi möter upp Jacob vid arton och tar del av Smask. Perfekto!

2012-03-21
 17:44:29

Kanske flyger ögon


Igår
En tupplur, lite matematik och sedan promenerade jag och Zäg till verkstan för longboard målning. Det gick ändå relativt bra, dock tar det minst sagt tid.

En tjuvtitt. Work in progress, som ni förmodligen förstår.


Idag.
En seg skoldag, utvecklingssamtal och kvällen kommer innehålla massa plugg.

Jag har hållt mig borta från godis, läsk, glass, kakor, chips och dylikt i omkring en och en halv vecka nu. Det blir en aning jobbigt när jag i vanliga fall trycker i mig massvis dagligen och har ett sådant beroende av sockret. Nu äter jag dock mat helahela tiden. Att jag dessutom lagt mig sent de senaste dagarna gör verkligen inte saken bättre. Men jag ska minsann lyckas ordna betydligt bättre sov -och matrutiner.

2012-03-18
 21:08:38

Minus trettio


Fredagen innehöll, likt många andra fredagar, en bussresa till Luleå &familjen Börlin.
Lördagen kom att erbjuda två workshops med helhärliga Bianca Fernström, 12.00-15.30. Efter en välbehövlig dusch tog jag och Zaga oss så småning om till max för lite mat i magen. Klockan slog arton och vi tog del av minus trettio festivalen tillsammans med Exiled dance crew, Until the end crew &andra helhärliga människor. Dans var det aktuella ämnet kvällen igenom för min del, dock som åskådare.

Jag tog tillfället i akt och njöt av kvällen utan kameran ständigt i händerna, men nog lyckades jag ta iallafall två bilder.



Zaga spillde vatten på tröjan..

Idag hade vi söndagsträning as usual. Viktor höll sin första lektion av sju. Kändes riktigt bra att få svettas sådär oerhört mysigt ännu en dag, för att sedan komma hem och ta sig en dusch. Imorgon blir en hel kväll med dans.

2012-03-14
 22:13:13

Fulias place


Igår.
Ännu en tisdag, mys hos Julia denna gång. Nudlar. Tee. Tekakor. Proviva. Sublandmackor. Maxmat. Nötter. Solrosfrön. Havregryn. Honung. Sojakorv. Flingor.
Vi tycker om att äta, helatiden.


Danselidans tjockas, hjärta.





Jag kan knyta tåskor nu, kunde dock inte då. houhi, provade Julias. Lovely!




Idag.
Dans show i Kiruna i maj, som det ser ut just nu. Två koreografier att skapa. Är en fördel att börja i tid, så jag tog mig tiden att koreografera en del, tänka ut lite ideer.
Fortsatte måla motivet på longboarden. Det tar tid, but hey, what did I expect? ssccchmååla.
Helgens planer ser helmysiga ut med massa dans och helgrymt umgänge.

2012-03-11
 00:12:18

Röd prick i det gröna


Jag, Zäg och papo började fixa longboardsen idag.
Slipat, grundmålat &köpt färg för motiven.
Sedan bjöd mor på god lunch.

Ikväll blev det lite industriella revolutionen plugg, nagelfix, koreograferande, nybakta scones och telefonprat. Imorgon skissar jag nog upp motivet och sedan åker jag på en feting efterlängtad danslektion.






2012-03-09
 22:20:23

Stop the pooing



Naturliga produkter i mitt hjärta. www.read-the-label.co.uk
Fyra kroppstvålar. Shea butter. Orange blend- helgrym oljeblandning, luktar speciellt men nästintill underbart.

Visst vet ni att ni kan tvätta kroppen med ert BM godkända balsam?

Denna kostar omkring 95kr i Sverige. Jag köpte den för omkring 30kr i London. Luktar helhärligt och ger verkligen en ren känsla, dock inte speciellt återfuktande. Miljövänlig, så långt jag vet.

Var så vänlig och sluta tvätta din kropp med dåliga kemikalier. Tack på förhand!

2012-03-09
 21:31:03

Josy passion


Jag har bott hos familjen Börlin sedan fredags, kom hem idag. Inte blev det någon snowboardåkning för min del, men det är okej, jag har haft ett helmysigt lov iallafall. Lejonkungen 2 &3. Kollat Exiled och BCBT träningar. Sötsaker i mängder. Sena nätter. Prat. Mys. Bussar hit och dit. Max blizzer. Bio. Isinstrument konsert. Luleå. No poo prat.

Zaga kom till Luleå måndag. Vi besökte Lärkan i väntan på Sam, umgicks med honom på stan och hittade fina tröjor, åt relativt mycket. Lite umgänge med Jack också, sedan sussade vi hos Jacob

Jag och Zägi hade en diskussion. Nu är garderoben jätterensad & mål uppsatta.
Kan även passa på att berätta att årets planer är så himla fina, åtminstone sommarens.

Måste få påpeka att han inte längre ser ut som en vädur, han äger nu ett par tunnlar.



Den här bilden är så.. obeskrivligt vacker.



2012-03-02
 20:33:01

Nästan skallig och vacker







Och jag fick mig en egen Sinéad O'Connor i kanske en aning mer fyrkantig form. Skönhet!

Det blir nog en kvällsbuss till Luleå trots allt. Blir där större delen av lovet och spenderar tid med familjen Börlin. Packning och datdatdaa. Kanske lyckas jag och Emelie hinna med någon sväng till backen i slutet av veckan för slalom& snowboardåkning.

Imorse for jag och simmade. Blev helglad när jag såg asfalt, samt att de senaste dagarna har bjudit på sol och fåegelkvitter. Det tyder på vår och snartsnart sommar. Jag har nog inte riktigt sett fram emot sommaren så pass mycket som i år.