2013-02-25
 22:37:00

Klotet glittrade kattmat


Bowlade på idrotten i torsdags. Lagade vegetarisk carbonara tillsammans med syster. Arthur chillade i min säng. Musikaler &en dansfilm. En mix av billigt Indien nagellack &OPI. Dagens middag gjord tillsammans med Lina J.
 
Har haft huvudvärk sedan igår kväll, den vägrar ge med sig. Kom tidigare idag hem från en natt hos Emelie tillsammans med Julia och Lina J. Planen var att se filmerna på bilden ovan, vi lyckades bara se Phantom of the opera, sedan slog vi igång Oscarsgalan istället. Vi tar revange på torsdag, ser Singing in the rain och taggar London.
        En pastasallad blev dagens middag. Har ätit goda sallader förut, men denna var ovanligt god, om än simpel. Orientdressingen gjorde nog en del.
 
Morgondagen kommer mestadels bestå av dans tillsammans med Emelie och Elin. Koreografera och nöta material inför Attention must be paid. Kommer sedan utföra annat nödvändigt inför föreställningen. Återstår att se hur kvällen sedan kommer se ut.
 
My love är för nuvarande bortrest, och måste få medge att jag saknar honom massvis. 16 dagar kvar. Det känns som en oändlighet.


2013-02-15
 00:01:07

februaritorsdag

 
Torsdag är en ganska tung dag, kan dock bero på att vi till största del har praktiska lektioner och ett onödigt långt hål. Efter skoldagens slut tog jag mig in till stan tillsammans med Lina J, Emelie och Julia för en fika på Nodo. Sedan promenerade jag och min tunga kropp till danssalen för att koreografera. Emelie gjorde mig sällskap några timmar.


Glad tjej under kvällskoreograferande. Chailatte på Nodo.

Har ni varit med om den där frustrerande känslan när man vet att man måste göra något, och det ska vara klart inom några timmar? torsdag förra veckan var en sådan dag. Jag var tvungen att komma vidare med mitt koreograferande, men inget kändes bra, inget fungerade. Av ren frustation och stress började jag gråta, och inte nog med det, jag började även prata med mig själv. Jag lovade ju mig själv att nästan bli helt klar den dagen, men det gick verkligen inte, så tillslut tog jag mig hem, surade och for till skolan dagen efter. Våran sista lektion på fredagar är balett, och danssalen är ledig efter den lektionen, så jag tänkte att jag skulle ge koreograferandet ett försök till. Denna gång fungerade det. Jag har en tendens att alltid tjorva till det när jag koreograferar, jag ska göra det svårare än nödvändigt, vrida och vända på stegen tills jag knappt kan dom själv. Jag valde att släppa denna tanke och gå på det som kändes bra i min kropp. Det var ett av dom smartaste valen jag gjort. Det har sedan dess inte gått så bra att koreografera som nu. Grym känsla! 

2013-02-12
 20:50:00

2013, helgrymt


Detta år består redan av en heldel planer &härligheter.
London, 4-8mars.
Laughs Beyond UF's dans, musik och makeup föreställning den 27mars.
Mumford and Sons, Stockholm Annexet 10april.
Fyller 18år, 26april.
Tar körkort (förhoppningsvis).
Dansjobb av olika slag.
Twisted feet summercamp, Göteborg 6-13augusti.
allt detta med helhärligt umgänge. Underbart.

Hur coolt?! ååh, taggad till tusen!
2013-02-07
 20:50:50

På så vis


Jag och Emelie tryckte upp affischerna idag. Riktigt härlig känsla!
Fredagen kommer jag spendera med fina Jacob. På lördag går vi och fikar på Nodo med trevligt sällskap, innan det är dags för rep från 14.20-20.10 inför föreställningen, får med mig några övernattare efter det skulle jag tro.
 
Har en hel del koreografi att skapa eftersom jag varit skadad och inte kunnat få det gjort. En engelska uppsats och ett svenska tal på exakt 6minuter och 40sekunder behöver också skrivas.



2013-02-05
 21:41:12

Blommor av bläck


Minns ni detta inlägg?
"Framtidsplanen är att, om det är möjligt, tatuera över denna med ett annat motiv. Med ett motiv som har en betydelse jag håller mycket kärt. Jag vill inte gå in på detaljer angående mina framtidstankar men dem finns."

Nu är framtidsplanen nutid. Nygaddad och oehört nöjd! En irisblomma och två rosor.
Rödheten kommer så småningom försvinna i samband med att tatueringen läker, likaså kommer bläcket ljusna en aning.

Min gamla tatuering.

Min nya tatuering.
2013-02-01
 23:50:11

Laughs Beyond UF: Affisch


Har ikväll suttit och ritat klart affischen till företagsföreställningen. Nedan kan ni se resultatet och ta del av informationen. Kan varmt rekommendera er att boka in detta evenemang, det kommer bli helgrymt! Trust me.

För att fräscha upp minnet. Detta är en dans, musik -och make up föreställning med filmtema. Vilket innebär att ni kommer få ta del av både musik och dansuppträdanden. Alla uppträdanden är inspirerade från film, och framförda till eller med olika filmlåtar/soundtracks. Ordentliga utstyrslar baserade på respektive film som varje uppträdande är inspirerat av kommer förekomma genom hela föreställningen. Dansare, musiker och stylister från Piteå, Luleå, Skellefteå och Umeå är engagerade i detta projekt, vilket vi i företaget tycker är fantastiskt kul!
Har ni frågor angående detta kan ni höra av er till mig, Emelie Hedlund, Martina Conrad och Sara Johansson.

Biljettförsäljningen är ännu inte igång, men kommer igång inom en snar framtid. Lovar självklart att informera om detta.