2013-12-26
 16:03:00

O.P.I Every month is oktoberfest + O.P.I Matte top coat

 
Likt rubriken lyder så bär jag alltså O.P.I Every month is oktoberfest på mina naglar.
   Detta lack är väldigt mörkt. I skugga/svag belysning kan lacket nästintill se svart ut, men i någon form av belysning eller dagsljus skiftar det i mörkröda och mörklila nyanser, samt glimmar en aning. Lacket har en rätt så rinnig formula, men är väldigt lättapplicerat. Jag behövde måla två lager för att få lacket täckande, men det kändes dock inte alls speciellt besvärligt då jag upplevde att lacket har en bra torktid.
 
På alla naglar utom ringfingernageln har jag applicerat Seche Vite fast drying top coat, och på ringfingernageln har jag applicerat O.P.I Matte top coat. Med det matta överlacket ser lacket i princip svart ut, med mycket svaga skiftningar i mörkrött och mörklila.
 
Bilden i det övre, högra hörnet är fotad med blixt.
 
 
 
2013-12-25
 14:20:00

Exiled -Street Lion King

 
Har under höstterminen tagit del av Exileds torsdagskvällskurs i femenine-vibe/vouge som Sam undervisar. Årets tema på julföreställningen var the Lion King, och den ägde rum den tjugoandra december.
   Pappa filmade dansen jag deltog i, så delar med mig av den, samt en bild Elin tog.
 
 
 
 
2013-12-21
 23:13:00

"Julföreställning i två akter", årets dansjulföreställning

 
Den femtonde december, ungefär en vecka sedan, ägde årets julföreställning rum.
     Detta år samarbetade vi med Svenska Balettskolan och Musik och Dansskolan, vilket vi inte gjort tidigare år. Det kändes fantastiskt kul att få stå på scen igen, och tanken på att detta var min sista julföreställning som elev på Piteå Dansargymnasium gjorde det hela rätt känslofyllt. Att nu också inse att efter allt jul -och nyårsfirande påbörjar jag vårterminen, min sista termin på gymnasiet. Detta innebär också att auditions till alla dansskolor sker inom en mycket snar framtid, vilket sätter en enorm press på mig som dansare. åh min skapare, jag är nervös för framtiden.
 
Bjuder på lite videos och två instagrambilder (@earvid) från julföreställningen.
Supporta Piteå Dansargymnasium, håll koll på kommande föreställningar och ta del av vår dansvardag, instagram @piteadansargymnasium
Klickbara bilder, såklart.