2014-03-22
 23:21:00

Lägesrapport och lite information


I skrivande stund sitter jag i min faster-Monicas lägenhet, som jag fått låna över natten. Dricker tee och tar vara på egen tid. Har kommit fram till att:
   Ibland önskar jag att tiden stod still för ett litet tag, så jag skulle hinna med allt jag både måste och vill göra utan att behöva planera eller överväga om eller när jag ska hinna med det.
Men det fungerar helt enkelt inte riktigt så, och därav blir en del saker och ting inte prioriterade i första hand. Bland annat bloggen för min del. Men jag har den i tanken, jag har inlägg jag vill skriva och dela med mig av, och så småningom ska jag förhoppningsvis kunna göra det. Tillsvidare får ni någon form av kortfattat återberättande av vad som skett på senare tid och vad som komma skall. I samma veva bjuder jag på några enstaka bilder också.
 
Jag kan lyckligt informera om att jag nu är anställd hos Textil Design i Norrland AB! Det känns fantastiskt skönt att äntligen ha ett jobb, i mitt fall ett helgjobb. Ännu mer fantastiskt är det också att jag trivs väldigt bra, och jobbar tillsammans med en sömmerska, vilket är så oerhört givande i och med mitt fritidsintresse för sömnad. Jobbet innebär att mäta, klippa, stryka/pressa och sy gardiner (och delvis överkast, draperier etc) till offentliga miljöer såsom skolor, sjukhus etc. 
 
27 februari till 13 mars tillbringade jag i Santa Maria, som ligger på ön Sal, som är en av nio öar tillhörande Kap Verde, som ligger på Afrikas västkust.
   Det var två oerhört uppskattade och minnesvärda veckor, som jag hoppas kunna dela med mig av i form av bilder och videos såfort jag får tid. Jag har nämligen varit riktigt bra på att verkligen använda min GoPro under resan.
 
I min ägo har jag nu en Filofax. En Personal Holborn, mer specifikt. Detta var en tidig present från mina föräldrar, och i nuläget kan jag berätta att den har kommit till väldigt stor användning. Jag tycker det är ett så roligt, mysigt och personligt sätt att hålla sig organiserad på. Något jag varmt kan rekommendera! Och för er som inte riktigt vet vad en filofax är, så googla eller youtuba. Det blir smidigast så.
   När tiden finns hoppas jag kunna visa och dela med mig av min filofax, rent visuellt med hjälp av bilder, men även ännu mer tankar och åsikter kring den.
 
Spendera tid med både gamla goa vänner, mer nyfunna vänner, samt gamla bekanta har hunnits med på sistone. Behöver jag ens berätta att det har uppskattats oerhört mycket?
Utöver det går stor del av min tid åt till skolan och dansen.
 
Jag vill informera mina nära och kära, och alla estetiskt intresserade, att boka upp den 16 maj för att komma och kolla på min och min klass slutproduktion! En dansföreställning, som kommer namnges "Desperate to be..." och erbjuda på en salig blandning av alla möjliga dansframträdanden ni helt klart inte vill missa! Kommer med mer information gällande detta så snart jag har möjlighet.



Klickbara bilder.