2013-10-25
 16:33:09

Dagsläget



 
Dagarna passerar i en väldig fart, och jag spenderar dem på dansen, lugna och mysiga pluggkvällar hos werkmäster och helhärliga helgnätter med goa människor. Konsumerar en heldel tee, grönsaker, bär och frukt i hopp om att tillföra nyttigheter och inte trycka i mig alltför mycket onyttigheter. Njuter av de dagar hösten erbjuder sol och fantastiska färger, och försöker ta vara på de dagar som bjuder på regn genom att se det som självklara mysdagar.

Sista året på Piteå dansargymnasium och allt vad det innebär. Förmodligen sista året i hemstaden innan dansäventyret tar sin fortsättning på andra platser, nya upplevelser, med nya kontakter och förhoppningsvis också med nära och kära. Så jag försöker med andra ord göra mig så redo för framtiden jag möjligt kan, och lättare vore om det fanns en inkomstkälla utöver studiebidraget. Så har någon go själ extrajobb att erbjuda vore jag evigt tacksam!
Passar på att bjuda på mina tolv senaste instagrambilder. Tillhörande text till varje bild finner ni på min instagram @ earvid, och bilderna är som vanligt klickbara.
 
seeya.