2013-07-18
 20:00:00

Att förvara på glas

 
Kreativiteten slog till ännu en gång. Av tre mindre glastallrikar och två små glas skapade jag något praktiskt och välbehövligt. I samma veva tillförde det utsmyckning till mitt rum.
 
Värt att nämna är att jag betalade 1kr/st för var tallrik och glas, vilket med andra ord betyder att jag betalade 5kr för denna nödvändighet, (om man bortser från limmet jag lånade av min pappa som mest troligt inte var gratis).
 
 
 
2013-07-07
 17:10:00

Ombre/gradient nails

 
Provade på att använda ögonskugga i min manikyr.
     Resultatet blev enligt mig riktigt bra! Jag använde mig av OPI's anti-bleak och en skimrig pulverskugga mamma köpt i London för år och dagar sedan.
 
 
 
2013-07-05
 02:09:57

Tshirt --> kofta/jacka

 
Tshirtens ärmar blev till koftans/jackans fram -och baksida, tshirtens fram och baksida blev till koftans/jackans ärmar.
Så uppriktigt som ovan text nämner. Man klipper lite, viker lite, och syr lite. Fiffigt utav bara den!

Jag bjuder på bilder som ger chansen att se tshirten i sin ursprungliga form, och sedan det omgjorda resultatet i alla möjliga vinklar.
Förresten, kallas detta för en kofta eller en jacka? det är ett kraftigare bomullstyg, om någon anser att materialet har en avgörande roll när det kommer till svaret på frågan hah!
 
 
 
 
2013-07-05
 01:57:13

(kind of) Flätad urringning

 
Har varit en aning rastlös de senaste dagarna, med en del måsten hängandes över mig, och en lust för kreativt skapande. Jag valde lusten.
 
I min ägo hade jag en mossgrön, luftig tshirt som jag gärna ville piffa upp utan att tappa tshirt-känslan.
Resultatet ser ni på bilderna nedan.

Första bilden visar hur tshirten såg ut innan mitt fix och trix. och sedan följer en till jämförelsebild mellan orginalet och resultatet.
 
2013-07-01
 17:33:17

Skellefteå stadsfesten

 
I fredags tog jag del av Skellefteås stadsfest tillsammans med både bekanta och närmare vänner.
      Vaja, en grupp baserad på största del av dansartreorna som tog studenten nu i somras, uppträdde i Kitteltältet med sång och dans. Helgrymma!
Tackar för en riktigt härlig kväll &natt!